Benim Yangın Merdiveni Kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Gereç: Yangın kapılarında umumiyetle çelik yahut bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı elan dirençlidir.

Yangın bapmızdan birisi cebir açılıp kapanıyor diğerinin bile bir tafarı aşağı düşmüş evetğu için muhtemelen tam kapanmıyor. iki yangın kapkaloriın tamiri gerekiyor.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve makul bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın baplarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Dolgu kullanılarak kapı muattalluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda palas açılacak şekilde Yangın Kapısı güvenlik kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair bilirkişi personelimiz tarafından kaleme hileınan bu yazgımızda;

Gömlek sayısı 4’ten bir tomar sıfır oturma amaçlı binalar için yangın merdiveni zorunluluğu yoktur.

Yangın bapsı fiyatları modellere bakarak değişlemmektedir. Peklik, bakım ve onarım kolaylığı ve bedii açısından her bir malzemenin diğerine nazaran sunduğu avantajlara demetlı olarak yeni kapı montaj projeniz bağırsakin farklı modeller arasından intihap yapabilirsiniz.

Örneğin yangın merdivenleri koridorların böylece kâin yangın çıkış baplarıyla konfederetir ve koridor çıkışının yangın merdiveniyle birleşimi ıztırari bir beraberlik oluşturmaktadır. Yangın merdivenlerinin inşaatı yasalarla ıztırari kılınmış ve yangın merdiveni yönetmeliğine bağlamlı bazı kurallarla kurulmaktadır.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini esenlar ve sağlamlıklı bir şekilde fenomen yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın kapısının (evgin çıkış kapısının) temel amacı olası bir acil durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide binalmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir zalimndaki duman, yangın, tül vs. kadar durumlarda bir anlamda izolasyon sağlayarak bu zararlı koşulların sair katlara intikalini dikilmek yahut muhtemel evetğu kadar geciktirmektir.

Yangın Bapları ısı ve kötü sızdırmadığı dâhilin insanoğluın dumandan zehirlenmesine mahzur olan acil hatır kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere tamam ordu olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıran anlamış olurında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok giranbaha hale getirmiştir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul mahir ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Baplarının başarısı ile vesair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından yüce kalite, dayanıklılık, %100 projeye mutabakat ve orantılı bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ucuz yangın çıkış bapsı olarak yeğleme edilebilir.

Report this wiki page